دستگاه دلمه پیچ
دستگاه دلمه پیچ
پیاز و سیر تفت داده شده و آبلیمو را با تن ماهی مخلوط کنید. روی یکی از برگ موها از مواد بریزید.
دستگاه دلمه پیچ
*. سپس آن را بپیچید. سایر برگ موها را نیز به همین ترتیب آماده کنید.
روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.برای تهیه دلمه ابتدا مواد میانیش رو تهیه کنید. مواد میانی این دلمه رو هم میتونید به روش مواد دلمه کلم برگ مجلسی که در دستگاه دلمه پیچ این مطلب آموزش دادم تهیه کنید. به این صورت که ابتدا برنج رو با نصف پیمانه آب و مقداری نمک نیم پز کنید. لپه رو هم بپزیدش. پیاز ها رو خرد کنید و در ظرفی جدا گانه در روغن با کمی زردچوبه تفت بدهید. بعد هم گوشت رو اضافه کنید. کمی که تفت خورد رب و نمک و فلفل رو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه از دستگاه دلمه پیچ روی حرارت بردارید. مایه گوشت رو به برنج و لپه اضافه کنید و با سبزی ها کاملا مخلوط کنید.
از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک توپ کوچک جدا کرده، در دست پهن نموده، از مخلوط مرغ و قارچ در میان آن می گذاریم، کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و دلمه را جمع می کنیم تا مواد میانی مشخص نباشد. حالا دلمه ها را ابتدا در آرد سوخاری دستگاه دلمه پیچ غلتانده، دو عدد تخم مرغ را با چنگال زده، دلمه ها را در تخم مرغ فرو برده، مجددا در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ می کنیم.
*. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر دستگاه دلمه پیچ فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن ها را تفت دهید.
*. بادمجان های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند.
*. آن ها دستگاه دلمه پیچ سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.
*. با استفاده از فرچه سطح برگ موها را به روغن زیتون آغشته کنید.
دلمه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که بسیاری از مردم آن را دوست دارند. با اینکه وقتی نام این غذای سنتی به گوش ما می رسد، بیشتر دلمه برگ مو در ذهن مان تداعی می شود، اما باید بدانید انواع بسیار متنوع دارد. حتی از دلمه بادنجان و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی هم فراتر است. ما در این مطلب سریالی، انواع و اقسام
دستگاه دلمه پیچ
را به شما آموزش داده ایم تا در خانه تهیه و از طعم عالی آنها لذت ببرید.
*. دلمه را به مدت 15 دقیقه با حرارت 150 درجه سانتی گراد داخل طبقه وسط فر( که از قبل گرم کرده اید) قرار دهید.
مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، کنترل قندخون و پیش گیری از بروز بیماری های قلبی ـ عروقی، سرطان، بیماری های گوارشی ، کاهش چربی و ... نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.آلو ؛ بومی اروپا و آسیا محسوب می شود و اولین بار در قرن 19، گونه های متفاوت آن توسط مهاجرین از آسیا و اروپا به دستگاه دلمه پیچ آمریکای شمالی برده شد.
*. برای تزئین می توانید از گوجه فرنگی خرد شده و جعفری استفاده نمایید.
- ۹۴/۰۴/۱۴